Українська версія сайту

Робоча зустріч керівництва із студентами

21-09-2017

 

20 вересня відбулась робоча зустріч студентів першого курсу за контрактом з керівництвом навчально-наукового інституту № 3 Національної академії внутрішніх справ.

       Директор інституту Дмитро Андреєв на порядок денний виніс ряд питань щодо відвідування студентами навчання та проживання ними в гуртожитках на території інституту.

      Фахівець 1-ї категорії групи забезпечення навчального процесу Ольга Костюк довела інформацію про кількість невідпрацьованих занять та навчальної дисципліни, а також підкреслила щодо важливості їх відпрацювання.

Робоча зустріч керівництва із студентами

        Завідувач відділення соціально-гуманітарної роботи Богдан Дума ознайомив хлопців та дівчат з правилами проживання в гуртожитку та ще раз нагадав їм у яких випадках може бути відраховано студента з навчання та закликав їх дотримуватись дисципліни, правил внутрішнього розпорядку та умов договору і проживання. 

       Наприкінці завідувач гуртожитку №3 Дмитро Волкотруб наголосив про дбайливе ставлення до майна, яке надано їм у тимчасове користування та про вчасну сплату за проживання.

Робоча зустріч керівництва із студентами

ВСГР ННІ №3

 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X