Українська версія сайту

Робоча зустріч керівництва ННІ №3 із студентами

06-11-2017

03 листопада директор навчально-наукового інституту № 3 провів робочу зустріч із студентами-першокурсниками. Підґрунтям зазначеного заходу стали нагальні питання життєдіяльності навчального підрозділу академії.

Робоча зустріч керівництва ННІ №3 із студентами

У ході зустрічі Дмитро Андреєв зазначив, що в інституті створені усі належні умови для якісного навчання, комфортного проживання та дозвілля, тож студенти повинні активніше проявляти себе у громадському житті колективу. Він детально довів інформацію щодо залучення студентів до заходів з нагоди Тижня безпеки дорожнього руху, який буде проходити з 13 по 19 листопада та Всеукраїнського тижня права.

Були обговорені питання поточної успішності, дисципліни, дотримання розпорядку дня, підтримання порядку у навчальних аудиторіях, кімнатах проживання, проходження практики, підготовки до складання зимової екзаменаційної сесії, а також правила поведінки на території інституту та за його межами.

Дмитро Володимирович зробив серйозні зауваження окремим студентам щодо перескладання незадовільних оцінок та пропущених занять.

Робоча зустріч керівництва ННІ №3 із студентами

Зустріч пройшла у руслі дружнього діалогу та взаєморозуміння.

Хлопці та дівчата висловили своє бачення по вирішенню питань, які піднімалися, а також задали ряд запитань, на які отримали вичерпні відповіді.

 

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X