Українська версія сайту

РОБОТА КУРАТОРІВ ННІ № 3 ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

10-03-2017

Велику роль та позитивний виховний вплив на курсантів має робота кураторів у ННІ №3.

Це досвідчені працівники із числа науково-педагогічного складу інституту, які відзначаються високими моральними якостями, володіють необхідною педагогічною майстерністю та організаційними здібностями. В своїй діяльності куратори чітко керуються та виконують Положення про куратора навчальної групи Національної академії внутрішніх справ, затвердженого наказом від 20.09.2016 року № 1324. Тому їх робота організована шляхом проведення бесід (групових та індивідуальних), наданні допомоги курсантам у вигляді консультацій з навчальних дисциплін, підтримання зв’язків з керівництвом інституту, організації дозвілля курсантів, прийняття участі у службових заходах груп.

РОБОТА КУРАТОРІВ ННІ № 3 ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Так, 9 березня 2017 року, куратори груп взяли участь у Дні дисципліни факультету. Під час цієї зустрічі обговорювались такі тематики: пропаганда ведення здорового способу життя, проблемні питання міжстаттєвих відносин в умовах курсантського колективу та інші важливі питання.

Про свою роботу як кураторів навчальних груп, науково-педагогічні працівники систематично звітують на оперативних нарадах інституту.

РОБОТА КУРАТОРІВ ННІ № 3 ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

Робота кураторів триває і знаходиться на постійному контролю керівництва інституту.

 

Тетяна Пасічник

ВСГР ННІ №3

 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X