Українська версія сайту

Розпочала роботу Вчена рада ННІ №3

28-09-2017

27 вересня відбулось перше робоче засідання Вченої ради навчально-наукового інституту №3.

Розпочала роботу Вчена рада ННІ №3

На початку засідання директор інституту Дмитро Андреєв поінформував присутніх про питання, які розглядались на засіданні Вченої ради НАВС 26 вересня.

Також Дмитро Володимирович довів інформацію по першому питанню порядку денного, зазначивши, що у зв’язку з організаційно-штатними та кадровими змінами в академії, внесені зміни і до складу Вченої ради інституту.

Розпочала роботу Вчена рада ННІ №3

У подальшому, відповідно до Плану роботи Вченої ради інституту на 2017/2018 навчальний рік, послідовно були відпрацьовані наступні питання: «Про результати складання літньої екзаменаційної сесії за 2016/2017 навчальний рік», «Про оновлення навчально-методичного та матеріально-технічного забезпечення навчальних полігонів та обладнання спеціалізованих аудиторій в інституті», «Про результати роботи кафедри на громадських засадах та її роль при підготовці фахівців для підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України», «Про схвалення та рекомендацію на розгляд науково-методичною радою НАВС мультимедійного посібника «Тактична підготовка працівників патрульної поліції» (укладачі: Каверін О.В., Гузенко Є.В., Ліщук Б.В., Підвисоцький В.В.), «Про схвалення та рекомендацію на розгляд науково-методичною радою НАВС методичних рекомендацій «Взаємодія Національної поліції з органами державної влади та місцевого самоврядування, а також громадськістю під час забезпечення публічної безпеки і порядку» (укладачі: Костюк В.Л., Жук О.М., Константінов С.Ф., Куліков В.А.), передбачених п. 54 р. 2 Плану НД і ДКР НАВС на 2017 рік, замовник – ГУ НП в м. Києві, «Про схвалення та рекомендацію на розгляд науково-методичної ради НАВС методичних рекомендацій «Взаємодія суб’єктів протидії насильству в сім’ї» (укладачі: авторський колектив наукової лабораторії з проблем публічної безпеки і порядку та кафедри організації охорони громадського порядку навчально-наукового інституту № З НАВС), передбачених п. 56 р. 2 Плану НД і ДКР НАВС на 2017 рік, замовник – Управління превенції Департаменту превентивної діяльності НП України, «Про схвалення та рекомендацію на розгляд науково-методичною радою НАВС методичних рекомендацій «Світова практика діяльності поліції щодо забезпечення безпеки дорожнього руху» (укладачі: Костюк В.Л., Жук О.М.), передбаченого п. 58 р. 2 Плану НД і ДКР НАВС на 2017 рік, «Про схвалення та рекомендацію на розгляд науково-методичною радою НАВС методичних рекомендацій «Взаємодія органів Національної поліції зі ЗМІ щодо забезпечення публічного порядку» (укладачі: Костюк В.Л., Литвин В.В., Мозоль В.В.), підготовлених позапланово.

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X