Українська версія сайту

18-07-2019

В рамках додаткової практичної підготовки особовий склад Національної академії внутрішніх справ буде залучатись до заходів із забезпечення публічної безпеки і порядку на виборчих дільницях під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради України у 2019 році. З метою належної підготовки особового складу до забезпечення правопорядку під час виборчого процесу 17 липня 2019 року у ННІ №3 відбувся інструктаж за участю першого проректора, полковника поліції Станіслава Гусарєва.

Інструктаж розпочався з приємного. За дорученням ректора академії, Станіслав Дмитрович вручив здобувачам вищої освіти, яким присвоєні чергові спеціальні звання молодшого складу поліції в порядку заохочення, погони капрала поліції.

А далі – серйозна розмова. Перший проректор озвучив присутнім основне завдання, яке колектив академії буде виконувати у найближчі дні. Пов’язане воно із забезпеченням публічної безпеки і порядку на виборчих дільницях під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради України у 2019 році, які відбудуться 22 липня.

Він зупинився на вимогах Міністерства внутрішніх справ та ректорату щодо безумовного дотримання особовим складом дисципліни та законності під час несення служби на виборчих дільницях, правил носіння однострою поліцейських та заходів особистої безпеки.

Наприкінці інструктажу офіцери та курсанти переглянули відеоматеріал на тему «Дотримання законності, превенція та розслідування порушень виборчого процесу».

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X