Українська версія сайту

27-06-2019

Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно, належить День Конституції України.

Напередодні історично важливого для всіх українців Дня – 23-ї річниці Конституції України, у ННІ №3 пройшли урочисті збори.

У великій актовій залі перемінний особовий склад навчального підрозділу переглянув відеоматеріал про багатовікову історію конституційного процесу України.  З наступаючим святом молодь привітали директор ННІ №3 Дмитро Андреєв та заступник директора з навчально-методичної та наукової роботи Юлія Комаринська. Вони нагадали присутнім, що 23 роки тому Верховною Радою України від імені українського народу був прийнятий Основний Закон, який гарантував громадянам права та свободи, наблизив Україну до держав з розвинутою демократією, сприяв подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені. Зазначили, що Конституція України створила принципово нову та якіснішу модель механізму реалізації прав, свобод і обов’язків людини та громадянина, але цей процес не може вважати закінченим.

В продовження урочистостей відбувся святковий концерт «Україна в серці моїм», підготовлений групою виховної, соціальної роботи та дозвілля у співпраці з творчим колективом інституту.

Гарного настрою та позитивних емоцій усім присутнім в залі додали учасники концерту: Карина Косенко, Влад Самойленко, Ольга Байдюк, Олеся Чурсіна, Вікторія Супрун, Юрій Бондаренко, Тетяна Дем’янчук, Наталія Гончар.

Фінальним акордом святкового вечора стала пісня «Заспіваймо пісню про Україну!» у виконанні Юлії Постоюк.

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X