Українська версія сайту

14-06-2019

13 червня із здобувачами вищої освіти ННІ №3 психологом відділення психологічного забезпечення академії Вікторією Бутко проведено ігровий психологічний квест. До заходу були залучені курсанти першого та другого курсів, які здобувають освіту за спеціальністю «Психологія».

Метою проведення квесту є розвиток базових комунікативних навичок курсантів, командоутворення, вміння будувати рівноправні стосунки на основі взаємоповаги,  розвиток інтерактивних здібностей, логічного мислення та вмінь застосовувати свої знання на практиці у нестандартних ситуаціях. Він сприяє формуванню колективу, здатного до вирішення групових завдань, набуття умінь та якостей, що сприяють успішній взаємодії та довіри в команді, створення активної творчої атмосфери і позитивного настрою у навчальній групі.

Команди змагалися між собою у відгадуванні логічних загадок психологічного спрямування. З великим задоволенням приймали активну участь у жартівливих конкурсах. Ігровий психологічний квест пройшов надзвичайно весело. І хлопці і дівчата одноголосно висловили побажання продовжувати практику проведення в інституті таких цікавих заходів.

 ВПЗ НАВС

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X