Українська версія сайту

11-07-2019

Відповідно до Положення про практичну підготовку здобувачів вищої освіти бакалавра Національної академії внутрішніх справ, затвердженого наказом НАВС від 02.05.2018 № 642, першокурсники мають проходити навчальну практику в територіальних підрозділах головних управлінь Національної поліції м. Києва, Київської області та Київському НДЕКЦ МВС України. З метою належної організації та забезпечення якісного проходження навчальної практики з курсантами та студентами ННІ №3 провели інструктивні заняття.

Практика буде проводитися шляхом безпосередньої участі здобувачів вищої освіти у практичній діяльності з урахуванням специфіки навчання та в межах функціональних обов’язків працівників. Тож про основні організаційні питання щодо проходження практики з молоддю поспілкувалися керівництво ННІ №3, керівники практики з числа науково-педагогічних працівників загальноакадемічних кафедр.

Вони ознайомили присутніх з програмами навчальної практики, навчально-методичними матеріалами, як правильно вести необхідну документацію. Наголосити на суворому дотриманні дисципліни. законності, статутних вимог і заходів безпеки в період проходження практики.

В ході інструктажів заступник директора інституту з навчально-методичної та наукової діяльності Юлія Комаринська побажала курсантам та студентам набуття досвіду, необхідного для подальшого фахового зростання.

Захист результатів навчальної практики для здобувачів вищої освіти буде проходити протягом перших десяти днів 2019/2020 навчального року.

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X