Українська версія сайту

19-11-2018

 Навчання безпечній поведінці і дотримання правил дорожнього руху – один з важливих пріоритетів виховання юного покоління. В рамках правопросвітницької та профорієнтаційної роботи, співробітники та курсанти ННІ №3 долучились до Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху, який проходив в Україні з 12 по 18 листопада.

Спільно з колегами із Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, представниками МОЗ України, МОН України та громадських об’єднань, співробітники та курсанти ННІ №3 долучились до проведення в столичному навчальному закладі Єдиного національного уроку «Безпека на дорозі – безпека життя».

Під керівництвом старшого наукового співробітника наукової лабораторії з проблем забезпечення публічної безпеки і порядку майора поліції Наталії Федоровської та фахівця відділення соціально-гуманітарної роботи старшого лейтенанта поліції Олександра Онішка, курсанти третього курсу Ярослав Койда, Олександр Бромарецький, Дмитро Пивовар, Андрій Марценюк, Віталій Бакал провели для учнів 3-4 класах спеціалізованої школи № 16 м. Києва 5 уроків з використанням мультимедійних презентацій.

В ході занять школярі ознайомились із сигналами регулювальника, правилами безпеки велосипедистів, безпечної поведінки на дорогах, необхідність використання ременів безпеки. Також пройшли тест на знання Правил дорожнього руху та отримали флікери й книжки у подарунок.

Задоволеними залишились всі: і школярі, і вчителі, і гості.

Користуючись нагодою співробітники та курсанти ННІ №3 провели профорієнтаційну бесіду із старшокласниками навчального закладу та роздали інформаційні буклети про Національну академію внутрішніх справ.

 

ННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X