Українська версія сайту

21-09-2018

19 вересня у великій актовій залі ННІ № 3 відбулась зустріч курсантів з керівництвом, лікарем Наталією Мельничук та психологом Вікторією Бутко, які провели бесіду щодо формування репродуктивного здоров’я та розвитку сексуальності; статевої самосвідомості та відповідального ставлення до свого здоров’я та майбутнього.

          Метою даної зустрічі було актуалізувати значимість та цінність у взаємостосунках  між хлопцями та дівчатами самоповаги та відповідального ставлення при виборі власного майбутнього.

          Під час бесіди були обговорені питання які стосувалися  медичних та психологічних аспектів фізіологічної та психологічної сумісності пар; про ризики небажаної вагітності, як наслідок недбалого і невідповідального ставлення до себе; про наслідки емоційного компоненту у прийнятті рішень  під час закоханості.

          Під час зустрічі курсанти змогли актуалізувати знання про репродуктивне здоров’я та отримати нові знання щодо особистої профілактики небажаної вагітності. Дізналися про ризики інфікування захворювань сечо-статевої системи шляхи передачі та способи попередження інфікування. Обговорили питання безпечної сексуальної поведінки.

 

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X