Українська версія сайту

23-11-2018

Вчасно зорієнтуватись у просторі, на незнайомій місцевості, в складних умовах або під час виконання службового завдання не завжди є простим завданням. Саме з метою набуття таких знань і навичок відбуваються заняття з дисципліни «Тактико-спеціальна підготовка».

Вміння швидко і правильно вивчати місцевість з метою врахування її властивостей та характеристик і використання їх під час виконання службових завдань, забезпечує своєчасне і ефективне реагування поліцейського на протиправні дії, припинення правопорушення або затримання злочинця, сприяє підвищенню маневреності, більш ефективному застосуванню всіх видів техніки і навиків обеззброєння злочинця.

Завдяки досвіду старшого викладача кафедри тактичної підготовки Володимира Гроша засвоїти матеріал на тему «Визначення координат точок на місцевості»,простіше. Демонстративний матеріал дозволяє не лише полегшити засвоєння інформації, але й спробувати самостійно внести інформацію на карту місцевості. За допомогою карти полегшується прийняття найбільш доцільного рішення, постановка завдань, цілевказівки й управління підрозділами.

Кафедра ТСП ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X