Українська версія сайту

07-11-2018

06 жовтня з перемінним особовим складом ННІ №3 зустрівся старший інспектор управління ювенальної превенції Національної поліції України майор поліції Ігор Буранов. Тема зустрічі надзвичайно актуальна: «Загальні засади кримінального аналізу».

Ігор Юрійович пояснив курсантам поняття кримінального аналізу у практичному значенні, що це – дії направленні на ідентифікацію і точне визначення взаємозв’язків між відомостями, які стосуються подій злочинного характеру, осіб, пов’язаних з ними та даними, що походять з різних джерел і їх використання правоохоронними органами і судами.

Поінформував аудиторію, що у жовтні 2017 року в Національній поліції створено Управління кримінального аналізу, підрозділ, який відповідає за упорядкування та подальший аналіз усієї оперативної інформації. Управління орієнтоване на роботу в трьох напрямках: оперативний аналіз, тактичний аналіз та стратегічний аналіз. Основне завдання – створення бази усієї оперативної інформації.

Також ознайомив присутніх з досвідом іноземних колег.

За підсумками зустрічі Ігор Буранов зазначив, що кримінальний аналіз – це ефективна роботам поліції та безпека громадян.

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X