Українська версія сайту

15-07-2019

Відповідно до наказів НАВС від 12.07.2019 №762 «Про організацію навчальної практики для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра (державне замовлення, набір 2018 року) у 2018/2019 навчальному році» та від 12.07.2019 №763 «Про організацію навчальної практики здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра (за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб, набір 2018 року) у 2018/2019 навчальному році» з 15 липня для курсантів та студентів перших курсів ННІ №1 та ННІ №3 розпочалась навчальна практика. Засвоювати ази майбутньої професійної діяльності молоді допомагатимуть співробітники районних управлінь поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві. З метою належної організації та забез4печення якісного проходження навчальної практики на базі Дарницького управління поліції проведено зустріч-інструктаж.

Навчальна практика буде проводитися шляхом безпосередньої участі здобувачів вищої освіти у практичній діяльності з урахуванням специфіки навчання та в межах функціональних обов’язків працівників.

Тож про основні організаційні питання щодо проходження практики з курсантами та студентами поспілкувалися заступник начальника Дарницького управління поліції ГУ Національної поліції України у місті Києві, підполковник поліції Володимир Лисюк, представник УКЗ ГУ НП у місті Києві, капітан поліції Дмитро Берестень, директор ННІ №3 Дмитро Андреєв та заступник директора ННІ №3, підполковник поліції Андрій Руденко. В ході зустрічі вони наголосили, що сьогодні акцент робиться на посилення практичної складової в підготовці поліцейських та працівників юриспруденції, тож для них це буде перший досвід в реалізації вже набутих теоретичних знань через відпрацювання конкретних завдань. А співробітники  Дарницького управління поліції прикладуть максимум зусиль, щоб поділитися своїм практичним досвідом роботи. Також наголосили, щоб усі відповідально ставились до виконання своїх обов’язків, дотримувались службової дисципліни, законності та особистої безпеки.

Ми бажаємо нашим першокурсникам цікавої навчальної практики, щоб вони отримали перший практичний досвід так необхідний в подальшому професійному становленні.

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X