Українська версія сайту

24-06-2019

На виконання вимог наказу НАВС від 21.06.2019 № 704 «Про проходження додаткової практичної підготовки» 23 червня 2019 року особовий склад ННІ № 3 НАВС забезпечував охорону публічного порядку та безпеку на станціях Київського метрополітену під час Маршу рівності «Київ прайд 2019».

Загальний інструктаж перед несенням служби із забезпечення охорони публічного порядку і безпеки відбувся о 6 год. 15 хв. на вулиці «Хрещатик». Інструктаж проводили заступник начальника управління поліції в метрополітені ГУНП у місті Києві полковник поліції С. Коломієць та провідний фахівець відділу організації служби НАВС підполковник поліції Ю. Селецький.

Починаючи з 6 год. 45 хв. особовий склад ННІ № 3 на чолі з директором Д. Андреєвим, офіцерами поліції Ю. Білокреницьким, Р. Перкатим, О. Мариничем, М. Халабердою, М. Гощинським та О. Онішко забезпечували публічний порядок на станціях метрополітену «Театральна» та «Золоті ворота». Ситуацій щодо незадоволення киян та гостей міста, пов’язаного з неможливістю потрапити до центральних станцій метро столиці виникало багато, але всі вони спільними діями правоохоронців вирішувалися позитивно.

З моменту відкриття станції метрополітену «Театральна» об 11 год. 50 хв. всіх учасників Маршу рівності «Київ прайд 2019» окремими потягами, в супроводі офіцерів та курсантів ННІ 3 без надзвичайних пригод доставлено до станції «Академмістечко».

Особовий склад ННІ 3 під час забезпечення публічного порядку співпрацював з працівниками управління поліції в метрополітені, Кінологічного Центру ГУНП у місті Києві та з поліцією діалогу ГУНП у Волинській області.

Під час виконання обов’язків курсанти з відповідальністю несли службу на станціях Київського метрополітену і на високому професійному рівні виконували поставлені перед ними керівництвом академії та структурних підрозділів Національної поліції завдання та не допустили порушень прав учасників Маршу рівності «Київ прайд 2019».

По закінченню несення служби заступник начальника управління поліції в метрополітені ГУНП у місті Києві полковник поліції С.І. Коломієць подякував за добросовісне несення служби офіцерам та курсантам ННІ 3 НАВС.

 

ГСВРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X