Українська версія сайту

Ще один крок курсантів до майбутньої .професії психолога.

16-11-2017

За ініціативи відділення психологічного забезпечення 15 листопада з групою курсантів 1 курсу ННІ №3, які мріють опанувати професію психолога, була проведена зустріч з керівництвом відділу психологічного забезпечення Управління соціально-психологічної роботи та проходження служби Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України, підполковником поліції Світланою Білогуровою та Галиною Літвіновою.

 

Ще один крок курсантів до майбутньої .професії психолога.

Курсантів ознайомили з основними напрямами діяльності психолога в НПУ. Юнаки та дівчата розширили своє уявлення про майбутню професію. Найбільшу зацікавленість у них викликала психологічна підтримка оперативних заходів та слідчих дій і переговорна діяльність.

 

Ще один крок курсантів до майбутньої .професії психолога.

На завершення зустрічі курсанти подякували за цікавий формат інформування та виявили бажання в подальшому зустрічатися з психологами поліції. Це сприятиме посиленню практичної спрямованості підготовки психологів до майбутньої професійної діяльності, поглибленню усвідомлення власного вибору професії та формуванню готовності нести відповідальність за власний вибір.                                                          

 

 Відділення психологічного забезпечення

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X