Українська версія сайту

Школярі завітали до курсантів

12-11-2014

Однією із форм професійно – орієнтаційної роботи є проведення Днів відкритих дверей. Тож, 12 листопада Навчально-науковий інститут підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України гостинно відкрив двері для старшокласників загальноосвітніх шкіл міста Києва та ліцеїстів Юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва.

Школярам розповіли про порядок вступу та здобуття вищої освіти в Національній академії внутрішніх справ, продемонстрували відеофільми про навчальний заклад та факультет підготовки фахівців для Національної гвардії України. Всі були у захваті від концертної програми, яку підготували курсанти інституту.

Далі за програмою була проведена оглядова екскурсія та ознайомлення з матеріальною-технічною базою навчального закладу. Гості побували в юридичній клініці наукової лабораторії з проблем громадської безпеки,  навчальному полігоні – інтерактивній кімнаті кафедри організації охорони громадського порядку, кімнаті психоемоційного розвантаження; загальній бібліотеці, курсантській їдальні, гуртожитку факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, оздоровчому комплексі, де курсанти демонстрували свою фізичну підготовку та володіння прийомами рукопашного бою.

Для роботи з групами школярів при проведенні Дня відкритих дверей були задіяні відповідальні з числа постійного та перемінного особового складу підрозділу.

Школярі отримали інформаційні буклети та плакати про Національну академію внутрішніх справ, номери відомчого періодичного видання газети «Іменем закону», а також мали можливість зробити фото на згадку про зустріч з курсантами.

Елеонора  Маковецька

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X