Українська версія сайту

Службова підготовка для поліцейських

13-03-2017

10 березня, відповідно до наказу НАВС від 24.02.2017 № 241 «Про організацію службової підготовки працівників академії у 2017 навчальному році» в навчально-науковому інституті № 3 проведено заняття зі службової підготовки з постійним особовим складом.

Протягом 2017-2018 навчального року постійний особовий склад буде знайомитись з вимогами нормативно-правових документів МВС, ректорату академії з питань дисципліни, законності навчального підрозділу.

Службова підготовка для поліцейських

Згідно тематичного плану поліцейські вивчатимуть теми з функціональної, загальнопрофільної та тактико-спеціальної підготовки. Особливу увагу буде приділено заняттям з вогневої та фізичної підготовки.

Так вже, на даному занятті, було вивчено тему: «Призначення і тактико-технічні характеристики 9мм пістолета Макарова та «Форт-12». Призначення частин і механізмів пістолета та їх робота. Відпрацювання нормативів  № 1,2,3 КС із пістолетів Макарова та Форт-12. Затримки під час стрільби з пістолета. Приготування до стрільби (вихідне положення, утримання зброї, положення для стрільби)».

Службова підготовка для поліцейських

Крім службової підготовки, керівництво інституту наголосило на заповненні атестованими працівниками електронного декларування.

Антоніна Здрілько

ВСГР ННІ №3 НАВС 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X