Українська версія сайту

30-11-2018

Під такою назвою 29 листопада у навчально-науковому інституті № 3, спільно з кафедрою конституційного права та прав людини Національної академії внутрішніх справ, проведено круглий стіл, присвячений Всеукраїнському тижню права.

Відкривав конференцію директор ННІ № 3, доктор юридичних наук, доцент Дмитро Андреєв, спільно із заступником директора ННІ № 3 з навчально-методичної та наукової роботи, кандидатом юридичних наук Юлією Комаринською та завідувачем кафедри конституційного права та прав людини НАВС, доктором юридичних, доцентом Богданом Калиновським.

Виступаючі побажали всім учасникам плідної та цікавої роботи і звернули увагу на важливість проведення таких наукових заходів для майбутнього, як здобувачів вищої освіти, так і всієї України.

Теми доповідей викликали жвавий інтерес у всієї аудиторії, мета круглого столу була досягнута.

У круглому столі взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри конституційного права та прав людини, ад’юнкти (аспіранти) кафедри та здобувачі вищої освіти рівня бакалавр і магістр НАВС.

Наприкінці учасникам круглого столу було запропоновано перегляд відео-ролику «Розуміння права», що презентувала Загальноакадемічна бібліотека НАВС ННІ № 3 (відео- та звукомонтаж – Батрак Оксана).

 

Кафедра конституційного права та прав людини НАВС, ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X