Українська версія сайту

СТУДЕНТ НАВС ПРИЗЕР ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ З ХОРТИНГУ

10-06-2019

Нещодавно у м. Нікосія Республіки Кіпр відбувся 4-й чемпіонат світу з хортингу. Учасником змагань, у складі збірної команди України, був і двократний чемпіон Києва з хортингу, кандидат у майстри спорту, трикратний чемпіон України з тхеквондо, студент першого курсу ННІ №3 Національної академії внутрішніх справ Володимир Костира.

СТУДЕНТ НАВС ПРИЗЕР ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ З ХОРТИНГУ

Слід зазначити, що сьогодні поруч з більш відомими видами спорту, які народилися далеко на Сході, маємо суть український національний вид єдиноборства – хортинг, який в останні роки набуває все більшої популярності і в нашій країні, і за кордоном. Хортинг поєднує в собі національне бойове мистецтво, систему самовдосконалення, морального , духовного та культурного виховання, наближення до українських традицій. Засновники цього виду спортивного єдиноборства пояснюють, що слово «хортинг» походить від назви острова Хортиця, де розташовувалась Запорізька Січ. Сьогодні цей вид спорту активно популяризується серед молоді. І доказом цьому є вже четвертий чемпіонат світу, у якому взяли участь 263 спортсмени з 7 країн.

Володимир Костира вніс свій вклад у загальнокомандне перше місце. А також став призером чемпіонату світу. Його перемога – це результат титанічної праці та систематичних тренувань.

СТУДЕНТ НАВС ПРИЗЕР ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ З ХОРТИНГУ

Нам приємно, що саме така цілеспрямована і наполеглива молодь поповнює студентські ряди Національної академії внутрішніх справ.

Батьки можуть гордитися таким сином.

А колектив інституту щиро вітає Володимира з перемогою і бажає нових спортивних досягнень. Так тримати!

ГВСРД, ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X