Українська версія сайту

Студенти ННІ № 3 в рамках практичних занять відвідали КМУ

07-11-2017

6 листопада студенти 1 курсу навчально-наукового інституту № 3 в рамках вивчення загально-юридичних дисциплін відвідали Будинок Уряду України. У подальшому в рамках практичних занять студенти планують відвідати Верховну Раду України, Конституційний суд України, Вищу раду правосуддя, Міністерство внутрішніх справ та Міністерство Юстиції України.           

  Студенти ННІ № 3 в рамках практичних занять відвідали КМУ

         Майбутні правознавці, під час екскурсії дізналися, що Кабінет Міністрів України спроектований академіком архітектури І.Фоміним та зведений у 1936-1938 рр. Експозиція Музею історії урядів України розповідає про діяльність урядів, що діяли на території сучасної України від 1917 року до наших днів. В одному із залів Музею історії урядів України відтворений інтер’єр робочого кабінету Голови Ради Міністрів УРСР, що залишився з тих часів.

         У залі, присвяченому періоду незалежності України, розміщено державні символи – Державний Прапор України та малий Державний Герб України. Відвідувачі ознайомилися з текстом Акта проголошення незалежності України від 24 серпня 1991 року, побачили портрет першого Прем’єр-міністра незалежної України – Вітольда Фокіна.

  Студенти ННІ № 3 в рамках практичних занять відвідали КМУ

         Також студенти ННІ № 3 побували у залах засідань Кабінету Міністрів, де ухвалюються найважливіші державні рішення та прес-центр, у якому Прем’єр-міністр спілкується з журналістами.

         Наприкінці екскурсії хлопці та дівчата залишили свої підписи в книзі відгуків про змістовну і дуже цікаву екскурсію з історії українських урядів.

 

 ВСГР ННІ № 3

 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X