Українська версія сайту

Студентка ННІ№ 3 НАВС – учасниця круглого столу «Відродження молодіжної політики»

29-12-2021

Студентка другого курсу ННІ № 3 Бондар Ангеліна продовжує співпрацювати з  молодіжними організаціями столиці. Цього разу на запрошення представників Студреспубліки, вона взяла участь у роботі круглого столу на тему «Відродження молодіжної політики».

Студентка ННІ№ 3 НАВС – учасниця круглого столу  «Відродження молодіжної політики»

Актуальний для сьогодення захід організований за підтримки відділу у справах молоді та спорту Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації та Українського молодіжного форуму. На заході була озвучена цитата, яка стала гаслом круглого столу: «Майбутнє – це не якась, «одна з..», державних політик, а пріоритетна». Було зазначено, що Україна має рухати прогрес у світі. Саме тут, у нас, має бути простір для розвитку і практики для відпрацювання усіх навичок роботи з дітьми та молоддю.

Учасники круглого столу, громадські активісти, обговорили ситуацію, що наразі склалася у сфері (державної) молодіжної політики, причини, кризи, позначили контури її альтернативної, інноваційної моделі. Ангеліна не лише була слухачем, а й активно приймала участь в обговоренні питань молодіжної політики.

Студентка ННІ№ 3 НАВС – учасниця круглого столу  «Відродження молодіжної політики»

Студентка ННІ№ 3 НАВС – учасниця круглого столу  «Відродження молодіжної політики»

Наша студентка гідно представила свій навчальний заклад та була активним співучасником дискусій, а також отримала цінний досвід для подальшої активної громадської діяльності.

 

ГВСРД ННІ № 3, НАВС

 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X