Українська версія сайту

Святковий день для школярів

02-06-2017

У перший день літа відзначається День захисту дітей ‒ прекрасне свято радості та надії. З цієї нагоди колектив навчально-наукового інституту №3 гостинно відкрив двері для школярів загальноосвітніх шкіл міста Києва.

Програма перебування для юних гостей була насиченою та цікавою.

Святковий день для школярів

Захід розпочався на плацу, де діти мали змогу спостерігати за професійними діями співробітників поліції охорони по відпрацюванню тактики їх дій в особливих умовах; кінолога, який продемонстрував навички свого чотирилапого помічника з пошуку вибухових речовин, також з захопленням усі слідкували за діями учасників комплексної тактичної вправи по припиненню групових порушень громадського порядку.

Потому хлопці та дівчата відвідали загальну бібліотеку, переглянули виставку робіт переможців третього фінального етапу Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху».

Святковий день для школярів

А далі, у великій актовій залі, для малечі провели святковий концерт, в якому взяли участь зразкові художні колективи Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» Дарницького району – ансамбль народного танцю "Гопак" та ансамбль сучасного танцю «Юла». Чудові пісні прозвучали у виконанні гостей концерту – Зоряни Атлас, Ярослави Мазур та Марти Бабарикіної. Порадували глядачів курсанти інституту, які продемонстрували вокальні та інструментальні композиції. Цікавим і романтичним був акробатичний номер Дар’ї Думи. Вдячні глядачі щиро вітали учасників концерту.

Святковий день для школярів

Святковий день для школярів

Діти, радісні і щасливі, фотографувалися на згадку, обговорювали все побачене та наперебій запевняли, що хочуть стати курсантами Національної академії внутрішніх справ.

Святковий день для школярів

Елеонора Маковецька,
ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X