Українська версія сайту

Святковий концерт до Дня студента у ННІ №3

17-11-2017

Кожен, хто був студентом, ніколи не забуде ці прекрасні і веселі роки, згадуючи їх з радісним трепетом на душі. Коли найважливіша і найбільша проблема – сесія, що насувається, а сама очікувана дата – День студента.

Святковий концерт до Дня студента у ННІ №3

Напередодні Дня студента – свята, яке асоціюється з молодістю, романтикою і веселощами, у навчально-науковому інституті №3 відбувся святковий концерт.

Святковий концерт до Дня студента у ННІ №3

Студенти і курсанти інституту добре постаралися і спільно підготували концертну програму. Цього вечора присутніх порадували вокальними номерами Тетяна Демянчук, Ярослава Мовчан, Марія Абрамян, Супрун Вікторія.

Прекрасні інструментальні композиції прозвучали у виконанні Каріни Косенко, Владислава Самойленка, Дениса Кашперського та Владислава Янко.

Який же вечір без танців? Студенти-першокурсники Юлія Павлюк, Анна Коротич, Катерина Фесенко, Марина Вовся, Вікторія Потоцька, Тетяна Дем’янчук, Аріна Подгурська, Владислав Плотник та Дмитро Грисюк виконали сучасний танок «Індіго» та запальний «Латіно».

Святковий концерт до Дня студента у ННІ №3

Концерт був дуже динамічним, драйвовим та позитивним. Глядачі були задоволені та щиро підтримували своїх однокурсників гучними оплесками!

Закінчився захід фінальною піснею «Я студент!».

 

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X