Українська версія сайту

Святковий вечір випускників ліцею «Інтелект»

30-06-2017

28 червня у великій актовій залі навчально-наукового інституту №3 проходили урочисті заходи з нагоди вручення атестатів про повну загальну середню освіту випускникам ліцею «Інтелект» Дарницького району міста Києва.

Випускний вечір – одна з найхвилюючих і пам’ятних подій в житті школярів, якої вони з нетерпінням чекають чи не з самого початку навчання. Теплі спогади про випускний вечір зберігаються на все життя. Тож одинадцятикласники ліцею серйозно підготувалися до святкового дійства. Кожен з 46 випускників був задіяний у програмі заходу. Дівчата та хлопці згадували історії про цікаве шкільне життя, демонстрували свої вокальні та театральні здібності. Цього вечора вони щиро дякували учителям за допомогу в оволодінні знанням, батькам за підтримку протягом усіх років навчання. Вони дійсно порадували усіх присутніх, подарувавши гарний настрій та незабутні позитивні емоції.

Випускний вечір відбувся.

Педагогічний колектив, випускники та батьки щиро вдячні ректору академії за винайдену можливість провести незабутнє випускне свято на сцені навчально-наукового інституту №3.

Святковий вечір випускників ліцею «Інтелект»

Елеонора Маковецька ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X