Українська версія сайту

Свято краси – «Міс інституту - 2017»

10-04-2017

Жіноча врода здатна розтопити кригу в людських серцях, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути проблеми і перенестися у світ, який буде дарувати лише усмішку й любов.

6 квітня у навчально-науковому інституті № 3 відбувся конкурс краси «Міс Інституту – 2017». За титул найвродливішої дівчини боролися п’ять красунь-першокурсниць факультету №1.

Дівчата виступали у таких номінаціях: «Моя поліція», «Будьмо знайомі!», «Демонстрація свого таланту» і «Вечірнє дефіле». Конкурсантки створили справжнє свято. Урочисто та граційно демонстрували себе у поліцейській формі, знайомили глядачів і журі зі своїми уподобаннями та мріями, ефектно й зворушливо виходили у вечірніх сукнях, співали, танцювали та декламували вірші.

Свято краси – «Міс інституту - 2017»

У перервах між конкурсами глядачі мали змогу послухати номери художньої самодіяльності від творчих курсантів інституту. Цього року найбажаніший для всіх учасниць титул «Міс Інституту – 2017» виборола справжня красуня Аліна Мельничук. «Віце-міс» – Ярослава Мовчан. У номінаціях «Міс чарівність» та «Міс елегантність» перемогли, відповідно, Оксана Островська та Тетяна Лагодич. Титул «Міс оригінальність» справедливо дістався Діані Бабенко.

Свято краси – «Міс інституту - 2017»

Свято краси – «Міс інституту - 2017»

На завершення чарівних учасниць конкурсу привітало керівництво інституту та вручило дівчатам солодкі подарунки. Традиційне весняне свято краси відбулось, і в черговий раз ми переконалися, що у навчальному-науковому інституті №3 навчаються гарні та розумні дівчата.

Свято краси – «Міс інституту - 2017»

Тетяна Пасічник, ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X