Українська версія сайту

Свято знань – подія актуальна та урочиста

01-09-2016

Сьогодні у навчально-науковому інституті №3 відбулось свято День знань – подія актуальна та урочиста для всіх навчальних закладів України. Для нас це також визначний день, адже нашу курсантську родину поповнили 80 курсантів факультету №1 та 70 – факультету №2.

Розпочав захід т.в.о. директора інституту полковник поліції Олексій Калюк. Він зазначив, що новий навчальний рік розпочався у складний час, в умовах продовження антитерористичної операції на сході України. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих героїв – працівників Національної поліції та Національної гвардії України, які ціною власного життя відстоювали державний суверенітет та територіальну цілісність нашої незалежної держави.

Свято знань – подія актуальна та урочиста

Юнакам та дівчатам Олексій Миколайович побажав наполегливо оволодівати знаннями, готувати себе до роботи у складних умовах протидії злочинності, переймати професійний та практичний досвід у викладацького складу.

Свято знань – подія актуальна та урочиста

Щиро привітали курсантів інституту й почесні гості: секретар Вченої ради академії, заслужений працівник освіти, професор Віталій Василевич, заступник командувача Національної гвардії України по роботі з особовим складом генерал-майор Ярослав Сподар, заступник начальника Департаменту превентивної діяльності Національної поліції полковник поліції Іван Прохоренко, заступник Голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Олег Кучук, ветеран ОВС, учасник бойових дій в Афганістані Володимир Грищенко.

Колективу інституту також були зачитані вітальні телеграми від міністра внутрішніх справ А.Б. Авакова та командувача Національної гвардії України генерал-лейтенанта Ю.В. Аллерова.

За нашою доброю традицією, в перший день нового навчального року, першокурсникам була вручена символічна залікова книжка та ключ знань.

Настоятель Храму Святих Первоверховних Апостолів Петра і Павла протоієрей Валерій Новаш звернувся до курсантської молоді з напутнім словом та провів ритуал освячення всього особового складу навчального підрозділу.

Після офіційної частини свята всі присутні послухати пісню «Погони» у виконанні курсанта 3 курсу факультету №1 рядового поліції Влада Рогача.

Свято знань – подія актуальна та урочиста

Під звуки маршу перемінний особовий склад факультетів та слухачі магістратури пройшли урочистим маршем. Керівники інституту побажали курсантам міцного здоров’я, нових досягнень у науковій діяльності та навчанні, цікавого дозвілля та надійних друзів. З Новим навчальним роком!

Елеонора Маковецька, ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X