Українська версія сайту

Теорія плюс практика дорівнює успіх

06-02-2019

Нещодавно на базі навчально-наукового інституту № 2 завідувачем кафедри тактичної підготовки ННІ № 3, кандидатом психологічних наук, підполковником поліції Юрієм Давигорою, спільно з представником практичного підрозділу, заступником командира полку поліції особливого призначання № 1 Головного управління Національної поліції в місті Києві, підполковником поліції Костянтином Кобзарем, проведено цікаве бінарне заняття для курсантів – першокурсників на тему «Вибухонебезпека».

Теорія плюс практика дорівнює успіх

                                            

Враховуючі події на Сході України, наявність великої кількості вибухових пристроїв, речовин та зброї серед населення, досвідчений фахівець-практик зазначив, що дана тема завжди була, є, і буде актуальною для вивчення працівниками поліції. При цьому необхідно пам’ятати, що забезпечення публічної безпеки і порядку, протидія злочинності – першочергове завдання у сфері надання поліцейських послуг громадянам.

В подальшому обговорено не менш важливе питання, яке пов’язане з правильною ідентифікації зброї та вибухонебезпечних предметів під час їх виявлення, оскільки, не кожний працівник поліції може правильно визначити тип та вид такого озброєння, в якому стані воно знаходиться. Тому грамотна ідентифікація вибухових пристроїв, з тактичного погляду, на сьогодні є вкрай актуальним завданням.

Теорія плюс практика дорівнює успіх

         

В практичному аспекті завідувач кафедри тактичної підготовки Юрій Давигора представив на занятті учбові зразки вибухових пристроїв та мін, які викликали велику зацікавленість у курсантів. Також майбутні правоохоронці отримали конкретні рекомендації щодо тактики дій працівників поліції при виявленні вибухових пристроїв.

 

Кафедра ТП ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X