Українська версія сайту

Творча молодь завітала на Всеукраїнський фестиваль «Сяйво Первоцвітів» до ННІ №3

29-03-2017

25 березня на сцені великої актової зали інституту, за підтримки Міністерства культури України, проводився ІI Всеукраїнський фестиваль – конкурс мистецтв «Сяйво Первоцвітів».

Відкриваючи фестиваль, організатор проекту Олена Нужненко щиро подякувала ректору академії генералу поліції другого рангу Володимиру Чернєю за співпрацю та підтримку, за надану можливість провести захід Всеукраїнського масштабу на такій прекрасній сцені.

Творча молодь завітала на Всеукраїнський фестиваль  «Сяйво Первоцвітів» до ННІ №3

Цього дня до інституту завітали 170 конкурсантів не тільки з міста Києва та Київської області, а й з інших областей України – Івано-Франківської, Житомирської, Полтавської, Хмельницької, Чернігівської та Черкаської.

У складі професійного журі працювали: заслужений діяч естрадного мистецтва України, співак, композитор, поет та громадський діяч Юрій Грицюк, Народний артист України, професор, викладач Київського Національного університету культури і мистецтв Віктор Скоромний, громадський діяч, співак, композитор та поет Михайло Пенедюк, актор театру та кіно, директор продюсерського центру «Зоряне сяйво», громадський діяч Сергій Власенко, начальник управління культури Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Мельничук.

Творча молодь завітала на Всеукраїнський фестиваль  «Сяйво Первоцвітів» до ННІ №3

У кожного з них було непросте завдання – оцінити учасників фестивалю, кожен з яких виступив достойно та максимально продемонстрував свої творчі здібності у таких номінаціях: вокал, народна хореографія, сучасна хореографія, інструментальне мистецтво, театральне мистецтво, художнє слово.

Творче свято порадувало усіх. Хлопці та дівчата подарували усім присутнім гарний настрій та незабутні позитивні емоції.

Слід відмітити, що в рамках зазначеного заходу, усі бажаючі, у тому числі і батьки, мали змогу ознайомитися з територією інституту, поспілкуватися із співробітниками щодо умов навчання та організації освітнього процесу. Ми маємо велику надію, що в майбутньому, хтось із цих молодих, творчих людей поповнить курсантські лави Національної академії внутрішніх справ.

Творча молодь завітала на Всеукраїнський фестиваль  «Сяйво Первоцвітів» до ННІ №3

Елеонора Маковецька,
ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X