Українська версія сайту

03-12-2018

Невдовзі студенти та курсанти роз’їдуться на канікулярну відпустку, тож творчий колектив, співробітники групи виховної, соціальної роботи та дозвілля ННІ №3 завітали до підшефних – вихованок Дарницького дитячого будинку-інтернату для дітей з особливими потребами, щоб привітати з наступаючими святами.

Завжди раді вихователі та вихованки юнакам і дівчатам, які і подарунки принесуть, і по господарству допоможуть, а ще й заспівають та зіграють, наче справжні артисти. Концертна програма «У колі друзів» пройшла у теплій, сімейній атмосфері. Кожен виступ дарував присутнім позитивні емоції та святковий настрій.

Були й частування – дівчат пригостили свіжою випічкою та солодощами. А також передали канцтовари для занять у творчих гуртках. Свято вдалося!

Заступник директора Дарницького дитячого будинку-інтернату Вікторія Цебрік висловила вдячність шефам за подарунки та щиру увагу. Вона наголосила, що вони роблять дуже важливу, дуже потрібну справу, адже дівчата відчувають, що до них приходять справжні друзі.

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X