Українська версія сайту

У центрі уваги керівництва ННІ №3 – робота кураторів навчальних груп

06-03-2017

 

У Національній академії внутрішніх справ Інститут кураторства є невід’ємним елементом освітньо - виховного процесу, інструментом додаткового виховного впливу на курсантську молодь.

Діяльність кураторів перебуває у центрі уваги і керівництва навчально-наукового інституту №3.

На сьогодні за навчальними групами факультету №1 закріплено вісім кураторів з числа науково-педагогічних працівників кафедр та наукової лабораторії інституту. Це підполковники поліції Леся Фещенко, Євгеній Гузенко, Олена Жук, Сергій Безпалий, Вікторія Мозоль, Сергій Радзівон, майори поліції Дмитро Куценко та Вадим Штома. Усі досвідчені викладачі, науковці, які мають життєвий та практичний досвід. У своїй роботі вони керуються Положенням про куратора навчальної групи Національної академії внутрішніх справ, затвердженого наказом від 20.09.2016 №1324, де чітко зазначені їх права та обов’язки.

У центрі уваги керівництва ННІ №3 – робота кураторів навчальних груп

Виконуючи доручення ректора академії, на допомогу кураторам навчальних груп, призначено офіцерів з числа слухачів магістратури.

У центрі уваги керівництва ННІ №3 – робота кураторів навчальних груп

В межах своєї компетенції куратори проводять аналіз поточного стану успішності в групі, дотримання курсантами службової дисципліни, приймають участь у загальних зборах та днях дисципліни, залучаються до перевірки особового складу, який проживає за межами навчального підрозділу. Особливу увагу куратори приділяють індивідуально-виховній роботі з підопічними, надають поради та допомогу у вирішені проблемних питань.

Також у спектр їх діяльності входить змістовне дозвілля, яке вони організовують у формі екскурсій пам’ятками культури, відвідування театрів, музеїв, виставкових центрів, кінотеатрів міста Києва тощо.

У центрі уваги керівництва ННІ №3 – робота кураторів навчальних груп

Куратори навчальних груп тісно співпрацюють з відділенням соціально-гуманітарної роботи. Систематично звітують про пророблену роботу на розширених оперативних нарадах.

Т.в.о. директора інституту полковник поліції Олексій Калюк постійно зосереджує увагу офіцерів-кураторів на значимості їх роботи. Адже Інститут кураторства має вагомий вплив на формування професійних якостей майбутніх фахівців – правоохоронців.

 

 

Елеонора Маковецька,

ВСГР, ННІ №3

 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X