Українська версія сайту

04-04-2018

У навчально-науковому інституті №3 продовжується практика залучення до проведення занять працівників підрозділів Національної поліції України.

03 квітня викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки майор поліції Богдан Ліщук провів практичне заняття спільно із командиром другого батальйону полку № 2 Управління патрульної поліції у м. Києві Департаменту патрульної поліції капітаном поліції Василем Козиненко. Цього разу відпрацьовувалась тема: «Невідомий ризик зупинення транспортного засобу для перевірки. Зупинення транспортного засобу при високому рівні ризику».

До заняття були залучені і працівники патрульної поліції Управління патрульної поліції у м. Києві, які проходять підвищення кваліфікації в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ. Ознайомитись з тактикою дій поліцейських мали можливість курсанти 103 навчальною групи, які були присутні на занятті.

Сучасні підходи щодо підготовки правоохоронців вимагають використання новітніх методик та сучасного спеціального обладнання. Під час проведення заняття використовувався поліцейський автомобіль “Тойота Пріус” та спеціальне обладнання, що необхідне для патрулювання.

Під час проведення практичного заняття слухачі відпрацювали різні ситуації, що можуть виникнути в роботі патрульної поліції під час перевірки транспортного засобу, затримання озброєних та інших суспільно-небезпечних осіб, які пересуваються на автомобілі. Окремо було обговорено питання щодо особливостей забезпечення особистої безпеки, ефективної комунікації, дотримання принципу “контакт та прикриття”, застосування заходів поліцейського примусу та помилки, які не можна допускати поліцейським.

Проведення заняття у такому форматі сприяє удосконаленню та поглибленню слухачами теоретичних знань, практичних навичок та вмінь, які вони використовуватимуть під час несення служби.

 

Кафедра ТСПННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X