Українська версія сайту

У ННІ №3 відбувся тематичний семінар «Права дитини – очима молодих науковців»

07-06-2019

В Україні все частіше стає відомо про резонансні випадки порушення прав дитини. Не проходить й тижня, щоб у новинах не з’явилася інформація про нові факти вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень потерпілими в яких є ті, хто ще не досяг повноліття. Більшість жертв насильницьких злочинів мовчать про факт вчинення відносно них злочинів, боячись або соромлячись батьків, оточуючих, а в багатьох випадках просто не розуміючи, що стали потерпілими. Саме такі актуальні питання обговорювалися курсантами та студентами ННІ № 3 НАВС, учасниками наукового товариства, на тематичному семінарі.

У ННІ №3 відбувся тематичний семінар  «Права дитини – очима молодих науковців»

                   

Бурхливе обговорення викликала тема «Безпека дітей в інтернеті», адже майже у кожного є досвід і приклади з життя небезпеки соціальних мереж, спілкування в інтернеті, інтернет-залежності тощо.

У ННІ №3 відбувся тематичний семінар  «Права дитини – очима молодих науковців»

Молоді науковці представили доповіді, в тому числі англійською мовою, та обговорили найбільш актуальні питання цієї проблематики. У підсумку учасники дійшли до спільного висновку, що ступінь небезпеки порушень прав дитини полягає не лише в їх аморальності, а й у небезпечності його наслідків, адже шкодить нормальному розвитку дітей, травмує їхню психіку та впливає на подальші взаємовідносини з особами протилежної статі.

У ННІ №3 відбувся тематичний семінар  «Права дитини – очима молодих науковців»

ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X