Українська версія сайту

Учасники юридичної клініки «De Jure» ознайомились з досвідом роботи міжнародної юридичної компанії KPMG Ukraine

13-03-2017

Учасники юридичної клініки «De Jure» - курсанти 1 курсу факультету №1 ННІ №3 НАВС Поспішна Валентина та Дума Дар'я 09 березня 2017 року взяли участь у зустрічі студентів-правників з представниками міжнародної правничої компанії KPMG Ukraine.

Учасники юридичної клініки «De Jure» ознайомились з досвідом роботи міжнародної юридичної компанії  KPMG Ukraine

KPMG (укр. КПМГ) — міжнародна мережа фірм-членів KPMG International, яка об'єднує 189 000 професіоналів у понад 150 країнах світу. В Україні КПМГ здійснює свою діяльність з 1992 року. Історія фірм-членів мережі KPMG International охоплює три століття. Абревіатура KPMG складена з початкових літер імен засновників компанії, і історію їхніх фірм можна вважати історією KPMG. Зустріч проходила у офісі компанії на вул. Московська, 32/2 Бізнес-центр SENATOR

Основний діалог зі студентами підтримував керівник відділу юридичного консультування КПМГ в Україні - Юрій Кацер.

Спілкування проходило в київському офісі КПМГ, під час якого гості мали можливість ознайомитись із специфікою роботи юриста у міжнародних компаніях, зі сферою надання КПМГ юридичних послуг, проведенням юридичних due diligence, деякими проектами та знайти відповіді на певні запитання правничого та організаційного характеру.

Учасники юридичної клініки «De Jure» ознайомились з досвідом роботи міжнародної юридичної компанії  KPMG Ukraine

Зустріч була корисною для курсантів-правників, які вже почали активно занурюватись у свою професію з обов’язковою юридичною складовою.

ЮК ННІ №3 “De Jure”

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X