Українська версія сайту

Учаники «DE JURE» на тренінгу для членів юридичних клінік НАВС

04-12-2014

4 грудня 2014 року відбувся тренінг для членів юридичних клінік Національної академії внутрішніх справ. Зокрема, серед представників юридичної клініки «De jure» на цьому заході - Дмитро Джафаров (33 навчальний взвод факультету Національної гвардії України), Катерина Осипенко (33 навчальний взвод факультету громадської безпеки), Влад Школьніков (27 навчальний взвод факультету громадської безпеки), Інна Липко (27 навчальний взвод факультету громадської безпеки) та Віра Муранова (науковий співробітник наукової лабораторії з проблем громадської безпеки).

Цей захід було проведено на підставі проекту «Включення тем профілактики ВІЛ та дотримання прав уразливих груп населення в систему професійної підготовки співробітників правоохоронних органів у м. Києві та м. Харкові» за сприянням Міжнародного Фонду «Відродження», спільного робочого плану співробітництва між Національною академією внутрішніх справ, Управлінням ООН з наркотиків та злочинності (UNODC) та МБФ «СНІД Фонд Схід-Захід» (AFEW Україна) щодо посилення ролі правоохоронних органів у протидії ВІЛ-інфекції в Україні та дотримання прав представників груп ризику в рамках проекту ООН «Підвищення ефективності заходів правоохоронних органів, пенітенціарного сектору та наркологічної служби у відповідь на епідемію ВІЛ в Україні» на 2014-2015 навчальний рік, Програми психопрофілактичної роботи з особовим складом органів та підрозділів внутрішніх справ України на 2013-2017 роки, схваленої рішенням колегії МВС України від 19.01.2013 року, наказу НАВС від 27.11.2014 № 2014 «Про підготовку та проведення тренінгу для членів юридичних клінік НАВС».

Під час тренінгу членам юридичних клінік було акцентовано на дотриманні прав людини у професійній діяльності, необхідності особистої безпеки на робочому місці працівників органів внутрішніх справ та безпечної поведінки при виконанні службових обов’язків тощо.

Віра Муранова 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X