Українська версія сайту

04-06-2018

У Національній академії внутрішніх справ вже традиційними стали ювілейні зустрічі випускників, що відбуваються, як правило, у червні. Другого червня чергова урочиста зустріч відбулась у навчально-науковому інституті №3. На згадку про цю подію в інституті висаджена «Клумба випускників», і вже стало доброю традицією: кожний випуск висаджує на клумбі «свою» рослину.

Цього дня до рідної альма матер завітали випускники 1998 року колишнього юридичного факультету Київського інституту внутрішніх справ з нагоди 20-ти річчя випуску.

Дехто з них вже носить погони генерала і очолює або очолювали підрозділи в системі правоохоронних органів України, як зокрема, колишній начальник Головного слідчого управління МВС Олександр Вакуленко. А хтось знайшов своє покликання у цивільному житті. Втім, всіх випускників об’єднує одне – це пам'ять про рідний ЗВО та колишніх наставників. Зустріч пройшла у теплом спілкуванні та приємних спогадах. Вона дала можливість всім присутнім на декілька годин поринути у курсантські роки – один із найяскравіших періодів в житті майбутніх офіцерів.

Екскурсію випускникам провів директор ННІ №3 Дмитро Андреєв. Колишні курсанти пройшлися коридорами навчальних корпусів, побували у великій актовій залі.

Відвідали їдальню.

Всіх надзвичайно вразили масштаби загальної бібліотеки.

Також гості прогулялися алеями навчального закладу.

На згадку про зустріч на «Клумбі випускників» з’явився прекрасний кущ вересового рододендрону, яким особовий склад буде милуватися кожного дня.

ВСГР ННІ №3

 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X