Українська версія сайту

Урок Пам’яті до Дня Гідності та Свободи у ННІ №3

22-11-2017

21 листопада в країні відзначали історично знаковий для всіх українців День – День Гідності та Свободи. Цього дня по всій Україні вшановували патріотизм й мужність громадян, які у листопаді 2013 року повстали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людей, національних інтересів нашої держави. Пройшли заходи і в навчально-науковому інституті №3.

Урок Пам’яті до Дня Гідності та Свободи у ННІ №3

У великій актовій залі з курсантами та студентами навчального підрозділу провели Урок Пам’яті на тему: «Вільні творять майбутнє». Про події тих днів інформацію висвітив доцент кафедри історії держави та права Дмитро Курас.

Після інформаційного блоку хлопці та дівчата переглянули документальну стрічку «Революція Гідності». Вони мали змогу побачити з екрану хронологію та перебіг подій Євромайдану, почути основну думку інтелігенції, учасників Революції Гідності про важливість та знаковість подій для України.

Урок Пам’яті до Дня Гідності та Свободи у ННІ №3

По закінченню Уроку Пам’яті, у загальній бібліотеці курсанти першого курсу відвідали тематичну фотовиставку: «Українці – то є назва славного народу», де ознайомилися з фотоматеріалами та публікаціями періодичних видань.

 

ВСГР, ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X