Українська версія сайту

В ННІ №3 у режимі онлайн відбувся круглий стіл, присвячений Дню науки

16-05-2020

Карантин – не перешкода, а стимул для наукових пошуків! Саме під таким гаслом здобувачі вищої освіти ННІ № 3, під керівництвом науковців кафедри кримінального права НАВС кандидата юридичних наук, доцента, підполковника поліції Людмили Мостепанюк та кандидата юридичних наук, підполковника поліції Анни Павловської, не зважаючи на перепони, що виникли під час карантинних заходів в країні, оприлюднили свої наукові здобутки та приурочили їх до Дня науки в Україні.

В ННІ №3 у режимі онлайн відбувся круглий стіл,  присвячений Дню науки

 

15 травня, в рамках засідання наукового гуртка, кафедрою кримінального праваорганізований круглий стіл на тему «Актуальні проблеми кваліфікації кримінальних правопорушень проти громадського порядку». В науковому заході взяли участь професор кафедри, кандидат юридичний наук, підполковник поліції Олег Процюк, заступник директора ННІ №3 з навчально-методичної та наукової роботи, підполковник поліції Юлія Комаринська, науковий співробітник наукової лабораторії з проблем превентивної діяльності та запобігання корупції, старший лейтенант поліції Тетяна Власенко та курсанти 3-го курсу навчального підрозділу академії: Оля Гнесь, Анастасія Кікавська, Марія Абрамян, Єлизавета Руденко, Альона Завертана, Тарас Мельник. В ході круглого столу молоді науковці мали можливість висловити свою думку щодо змін, які сьогодні відбуваються в кримінальному законодавстві.

В ННІ №3 у режимі онлайн відбувся круглий стіл,  присвячений Дню науки

 

В ННІ №3 у режимі онлайн відбувся круглий стіл,  присвячений Дню науки

 

В результаті наукових дискусій учасники прийшли до висновку, що ще багато не досліджених наукових напрямків. Тож для здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», який наразі є випускним, саме час будувати плани подальших наукових пошуків, які буде можливість реалізувати під час здобуття ступеня «Магістр».

 

Кафедра кримінального права,

ННІ №3 НАВС

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X