Українська версія сайту

«Ветерани не йдуть у відставку…»

29-09-2014

Нехай нас завжди супроводжують
Віра в перемогу Добра над Злом,
Надія, все ж таки, на краще,
Любов до Людини та Життя.

 В день великого свята, 30 вересня,  виповнюється 60-та річниця видатного науковця, кандидата педагогічних наук, доктора філософії, автора більш ніж вісімдесяти наукових праць з педагогіки та психології Кривуші Віктора Івановича. З цього приводу на базі навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національної гвардії України відбулися святкові заходи, на яких були презентовані нові книги, а саме: «Палітра життя» та «Прописні істини» і відбулася прем’єра нових пісень, автором яких є колишній начальник факультету, проректор, доцент Віктор Іванович Кривуша.

 «Ви знаєте, авторська пісня, міський шансон виконує дуже важливу роль для правоохоронця – зняття психоемоційного навантаження. І в колі друзів, і в колі родини. Особливо, коли після важкого дня ви зустрічаєтесь з коханою дружиною» - каже автор. Тож його колишній учень, а зараз старший інспектор відділення соціально-гуманітарної роботи інституту  Андрій Грибан написав авторську пісню під назвою «Офіцерські дружини», яку присвятив дружині науковця.

Зважаючи на те, що 2014 році Віктор Іванович став чемпіоном академії з волейболу та призером з настільного тенісу, то його вік і проведений вечір можна назвати «Двічі по 30». 

Кажуть, що дійсно талановита людина є талановита в будь-якій справі. Правдивість цього висновку блискуче довів герой заходу, якого прийшли привітати чимало його друзів серед яких були: Хостіков А.Г., Сумська Н.В., Синьов В.М., Грабарь С.В., Боровий С.И., Юрко А.В. та багато інших.

Оскільки Віктор Іванович являється членом товариства «Динамо» вже 50 років, не оминув увагою представник славетного спортивного клубу старший інспектор відділення професійної підготовки Академії Гетьманенко Олексій Сергійович.

Хотілося б підкреслити, що Кривуша Віктор Іванович удостоєний медалі А.С. Макаренка «За заслуги в галузі освіти і педагогічної науки»,. Почесної відзнаки «Медаль Павла Вірського» та багатьох відомчих нагород МВС України. Тож, щиро вітаємо ювіляра та бажаємо здоровя, творчих успіхів і життєвих перемог. 

Олена Ремез
Голова курсантського самоврядування
ННІ ПФПМГБНГУ НАВС

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X