Українська версія сайту

Ветерани вітали особовий склад інституту з професійним святом!

17-12-2014

Напередодні професійного свята – 23-ї річниці Дня міліції України 17 грудня в навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та Національно гвардії України Національної академії внутрішніх справ проведені урочисті збори. І традиційно цього дня до інституту завітали наші дорогі ветерани – колишні працівники інституту.

Начальник інституту полковник міліції Валерій Примак від імені ректорату академії та себе особисто щиро привітав особовий склад, ветеранів зі святом. Виступаючи перед присутніми, він зазначив, що День міліції, це професійне свято людей, яких просто не можна не поважати. У працівників міліції мужня та почесна професія, адже щодня вони забезпечують законність і правопорядок в країні, щомиті ризикують своїм здоров’ям, життям, особливо в умовах сьогодення. Хвилиною мовчання всі вшанувати пам’ять загиблих працівників органів внутрішніх справ, які віддали своє життя, виконуючи службовий обов’язок та захищаючи суверенітет нашої держави.

Після оголошення вітальної телеграми Міністра внутрішніх справ до присутніх довели наказ ректора академії від 17.12.2014 №1936 «Про заохочення перемінного особового складу академії до Дня міліції України» та вручили погони молодших сержантів міліції.

З побажаннями міцного здоров’я, родинного тепла, миру, успіхів у службі та людської вдячності особовий склад привітав особовий склад підрозділу ветеран органів внутрішніх справ Василь Дзюба.

До теплих і щирих привітань приєднався Настоятель Храму Святих Первоверховних Апостолів Петра і Павла протоієрей Валерій Новаш.

У теплій, сімейній атмосфері пройшла концертна програма за участю колективу Культурно-мистецького Центру Дарницького району міста Києва «Гарячі серця» та колективу художньої самодіяльності інституту.

Урочистості закінчились і ветерани жваво спілкувалися між собою, згадуючи минулі дні служби.

А ми у свою чергу, засвідчуємо свою глибоку повагу до наших дорогих ветеранів. Адже їх професійний досвід та життєва мудрість потрібні нашим курсантам, а їхня активна громадянська позиція – нашій незалежній Державі.

Елеонора Маковецька

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X