Українська версія сайту

Від теоретичного навчання до педагогічної практики

11-04-2017

Логічним завершенням будь-якої теоретичної підготовки є практична складова. Передбачена вона графіком освітнього процесу НАВС на 2016/2017 навчальний рік і для здобувачів ступеня вищої освіти магістра денної форми навчання.

10 квітня доцент кафедри управління та роботи з персоналом Ніна Лигун зустрілася зі слухачами магістратури випускного курсу факультету № 1 навчально-наукового інституту № 3 та провела організаційно-методичні збори щодо проходження педагогічної практики.

Від теоретичного навчання до педагогічної практики

Під час зустрічі випускники були ознайомлені з нормативно-правовою базою, а це Закон України «Про вищу освіту» та наказ НАВС від 31.03.2017 № 471. А вже детальніше увагу магістрів було зосереджено на Програмі педагогічної практики здобувачів ступеня вищої освіти магістра Національної академії внутрішніх справ, яка регламентує форми, організацію, здійснення та захист проходження педагогічної практики. Також наголошувалось на обов’язковому якісному веденні індивідуальних планів та щоденників практики.

Від теоретичного навчання до педагогічної практики

Інструктаж пройдено і керівники педагогічної практики, науково-педагогічний персонал кафедри організації охорони громадського порядку готові поділитися педагогічною майстерністю у сфері організації освітньої діяльності зі своїми стажерами.

Елеонора Маковецька,
ВСГР ННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X