Українська версія сайту

Випуск магістрів ННІ № 3

13-04-2017

13 квітня у великій актовій залі навчально-наукового інституту № 3 відбулися урочистості з нагоди випуску здобувачів вищої освіти магістр.

Успішно пройшовши державну атестацію, 13 випускників денної форм навчання за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» отримали путівку в життя – диплом магістра.

Розпочався захід хвилиною мовчання з вшанування всіх, хто загинув за мир, спокій та безпеку у нашій державі.

Випуск магістрів ННІ № 3

А далі на сцені актової зали пройшла урочиста церемонія вручення дипломів. Вручав бажаний документ випускникам перший проректор академії полковник поліції Станіслав Гусарєв. Цього року сім магістрів отримали дипломи з відзнакою.

Випуск магістрів ННІ № 3

Випуск магістрів ННІ № 3

Після офіційної частини дипломованих спеціалістів від імені ректорату академії привітав директор інституту Дмитро Андреєв, зазначивши, що сьогоднішні магістри – нове обличчя Національної поліції і вони, як випускники Національної академії внутрішніх справ, мають прикласти максимум зусиль, щоб застосувати всі свої набуті знання та професіоналізм на практиці. Він побажав усім міцного здоров’я та кар’єрного зростання.

Від ветеранів правоохоронних органів до лейтенантів поліції із настановами звернувся колишній керівник інституту Василь Дзюба: «Сьогодні у вас важливий день у житті, але вам доведеться працювати у непростий час, час реформ в системі правоохоронних органів. Для нас, ветеранів, важливо знати, що молоде покоління нас не підведе. Тож нехай ті знання та уміння, отримані вами у стінах провідного вишу, стануть надійним фундаментом у всіх аспектах практичної професійної діяльності». Також Василь Маркович порадив хлопцям та дівчатам не зупинятися на досягнутому, продовжувати навчатися, реалізувати себе і в науковій діяльності.

Творчими подарунками випускників та гостей поздоровили курсанти Владислав Рогач та Карина Косенко.

Випуск магістрів ННІ № 3

Незабутнім фрагментом свята стало спільне фото магістрів з керівництвом академії та інституту.

Випуск магістрів ННІ № 3

Дорогі наші випускники - магістри! Щиро вітаємо вас важливою подією у житті та бажаємо успіхів на професійній ниві!

Елеонора Маковецька, ВСГР ННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X