Українська версія сайту

Випускники навчально-наукового інституту №3 – на фінішній прямій

24-03-2017

 

Невдовзі випускники факультету №1 навчально-наукового інституту №3 поповнять ряди правоохоронних органів.

Традиційно, напередодні державної атестації, відбулась робоча зустріч заступника директора інституту з навчально-методичної та наукової роботи підполковника поліції Юлії Комаринської з курсантами випускного курсу.

Випускники навчально-наукового інституту №3 – на фінішній прямій

Зустріч пройшла у руслі конструктивного діалогу та взаєморозуміння. Звертаючись до випускників, Юлія Борисівна, зазначила, що керівництво інституту виступило з ініціативою провести контрольний зріз знань з навчальних дисциплін, які винесені на атестацію, метою якого є встановлення рівня та обсягу теоретичних знань, практичних умінь та навичок здобувачів вищої освіти, які вийшли на фінішну пряму. Також вона зосередила увагу курсантів на необхідності якісної підготовки до складання державних іспитів та належне дотримання дисципліни.

Випускники навчально-наукового інституту №3 – на фінішній прямій

Відповідно до затвердженого графіка перший етап контрольного зрізу пройшов з дисципліни «Спеціальна фізична підготовка».

23 березня проводився контрольний зріз з навчальної дисципліни «Організація роботи підрозділів превентивної діяльності».

А ось контрольна перевірка здобутих знань з навчальних дисциплін «Кримінальне право» та «Теорія держави та права» відбудеться на наступному тижні.

Бажаємо нашим випускникам гідно пройти випробування та отримати достойний результат!

 

 

Елеонора Маковецька

ВСГР ННІ №3

 

 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X