Українська версія сайту

Випускників-ліцеїстів «Кадетського корпусу» запрошено на День відкритих дверей до ННІ №3

31-01-2019

В рамках акації «Відвідай рідну школу!» курсанти ННІ №3 продовжують активно проводити профорієнтаційні зустрічі з випускниками навчальних закладів, орієнтуючи їх на професію поліцейського та можливість отримати всі необхідні фахові знання у провідному виші системи МВС – Національній академії внутрішніх справ. Так курсант третього курсу рядовий поліції Владислав Самойленко завітав до рідної альма-матер, Сумського Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка та зустрівся з його випускниками.

Випускників-ліцеїстів «Кадетського корпусу» запрошено на  День відкритих дверей до ННІ №3

                    

Майбутній поліцейський, який наразі проходить практику у територіальному підрозділі Національної поліції, поділився з ліцеїстами особистими враженнями про курсантське життя, організацію освітнього процесу та цікаве дозвілля. Розповів про умови вступу до навчального закладу, основні напрями діяльності підрозділів превентивної діяльності Національної поліції України, кадри для яких готуються у ННІ №3.

Випускників-ліцеїстів «Кадетського корпусу» запрошено на  День відкритих дверей до ННІ №3

    

Після інформаційного блоку хлопці мали змогу переглянути ознайомчий фільм про академію, отримати інформаційні буклети та спеціальний випуск газети «Наша академія».

Профорієнтаційна зустріч пройшла цікаво та змістовно. Крім того, Владислав Самойленко гостинно запросив випускників-ліцеїстів «Кадетського корпусу на День відкритих дверей до ННІ №3.

Маємо велику надію, що ліцеїсти поповнять дружню курсантську родину Національної академії внутрішніх справ.

 

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X