Українська версія сайту

Виїзні заняття для бакалаврів

23-03-2017

Значний обсяг роботи дільничного офіцера поліції пов’язаний із діяльністю щодо протидії насильству в сім’ї. Ефективною ця робота буде лише за умови спільних зусиль усіх органів та установ, на які покладається здійснення заходів з попередження насильницької поведінки в сім’ї. Це обумовлює необхідність ознайомлення майбутніх дільничних офіцерів поліції із порядком взаємодії органів Національної поліції з іншими суб’єктами протидії сімейному насильству.

Виїзні заняття для бакалаврів

У березні на базі Центру сім'ї Дарницького району Києва розпочався цикл виїзних занять на тему: «Повноваження дільничних офіцерів поліції з попередження насильства в сім'ї» з навчальної дисципліни: «Організація роботи підрозділів превентивної діяльності Національної поліції» для курсантів навчально-наукового інституту № 3 НАВС.

Під час виїзних занять фахівцями Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Дарницької районної в місті Києві адміністрації та Центру сім’ї висвітлюються питання взаємодії служби дільничних офіцерів поліції з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, іншими службами органів Національної поліції щодо протидії насильству в сім’ї.

Науково-педагогічний склад кафедри та курсанти висловлюють подяку керівництву Дарницької районної державної адміністрації та її співробітникам за сприяння у проведенні корисних занять для майбутніх дільничних офіцерів поліції.

Кафедра організації охорони громадського порядку

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X