Українська версія сайту

Взаємодія ЮК «DE JURE» з Дарницьким районним управлінням юстиції у м. Києві

07-10-2014

У межах запланованих заходів юридичної клініки «DE JURE» ННІПФПМГБНГУ Національної академії внутрішніх справ до Дня юриста 2 та 7 жовтня 2014 року курсанти 27, 31 та 34 навчальних взводів факультету громадської безпеки, які є членами юридичної клініки - Оксана Побережна, Катерина Ходченко, Людмила Михайленко та Владислав Школьніков разом із науковим співробітником наукової лабораторії з проблем громадської безпеки – координатором юридичної клініки – Вірою Мурановою ознайомилися із роботою Громадської приймальні створеній при Дарницькому районному управлінні юстиції у м. Києві. Адже тут, як і у юридичній клініці «DE JURE» можна отримати безоплатну первинну юридичну допомогу. Проте, на відміну від порядку надання юридичних консультацій у юридичній клініці, у Громадській приймальні юридичні консультації надаються спеціалістами відразу.

Керівником цього управління – Тамарою Миколаївною Давиденко та завідуючою Громадської приймальні – Мариною Василівною Марусяк було проведено майстер-клас із найактуальніших питань надання безоплатної первинної юридичної допомоги.

Взаємодія юридичної клініки «DE JURE» з Дарницьким районним управлінням юстиції у м. Києві сприяє підвищенню рівня практичних знань, умінь і навичок членів юридичної клініки. У зв’язку з чим, обидві сторони домовилися про подальшу співпрацю.

Віра Муранова, Катерина Ходченко, Людмила Михайленко 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X