Українська версія сайту

30-11-2018

30 листопада 2018 року керівництво інституту провело інструктивну нараду з першокурсниками, які відбувають у канікулярну відпустку, з 3 грудня 2018 року по 27 січня 2019 року.

Заступник директора інституту підполковник поліції Руденко А.І. наголосив курсантам про чітке та безумовне дотримання дисципліни і законності, Правил дорожнього руху, поведінці у побуту на замерзлих водоймах та обережному поводженні з піротехнікою під час святкування Новорічних та Різдвяних свят. Також нагадав про ведення посиленого варіанту в підрозділах Національної поліції України, про ведення військового стану в 10 областях держави та, що забороняється робити під час військового стану. А також закликав їх до надійного збереження службового посвідчення та жетона.

Підполковник поліції Юлія Комаринська побажала курсантам гарного, незабутнього відпочинку та повернення з канікулярної відпустки до підрозділу з новими силами для оволодіння учбовим матеріалом у другому півріччі.

Також перед курсантами виступив полковник поліції Дума Б.М., який повідомив курсантам про необхідність відвідування своєї школи з проведенням лекції на тему «Права дитини» і презентацією фільму «Про Національну академію внутрішніх справ», в рамках профорієнтаційної роботи. Працівниками групи соціально-гуманітарної роботи та дозвілля були роздані буклети про НАВС та її структурні підрозділи.  

В ході зустрічі директор інституту Дмитро Андреєв подякував курсантам за їх плідну роботу в оволодінні учбовим матеріалом, бездоганному несенні служби в нарядах по інституту та нагадав про заходи особистої безпеки під час перебування у канікулярній відпустці.

ВСГР

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X