Українська версія сайту

03-12-2018

29 листопада та 1 грудня 2018 року курсанти першого та другого курсів ННІ №3 разом з кураторами навчальних груп Ганною Биковою та Оленою Жук відвідали цікаві Національні фотовиставки

 Ці екскурсії є частиною заходів Проектного офісу з питань пробації Міністерства юстиції України в рамках проекту EDGE за підтримки Міністерства закордонних справ Канади у м. Києві.

Протягом візиту курсанти оглянули експозиції фотовиставки під назвою:  «Пробація – можливості для змін» та «Я маю право на нове життя», які містять світлини та зворушливі історії життя людей, які опинилися у конфлікті зі законом, і отримали другий шанс на пробації, залишившись на волі, або були ізольовані у місця несвободи. Такі історії демонструють, що, попри все, людині варто давати шанс на виправлення та можливість залишитись у своїй громаді.

Метою даного заходу є формування розуміння, що таке пробація та чому вона є більш корисною для суспільства ніж позбавлення волі, а також сприяння залученню органів місцевої влади та неурядового сектору до реабілітації людей, які звільняються з місць позбавлення волі.

Також курсанти інституту мали нагоду побувати на Алеї Героїв Небесної Сотні та віддати шану загиблим Героям.

 

ВСГР ННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X