Українська версія сайту

Юридична клініка «De jure» надає безкоштовну правову допомогу

06-04-2017

На базі навчально-наукового інституту № 3 НАВС продовжує діяльність юридична клініка «De Jure».

Юридична клініка навчально-наукового інституту № 3 НАВС була заснована у 1999 році як підрозділ Київського юридичного інституту МВС України, на громадських засадах. Організація виникла за ініціативи прогресивних курсантів, студентів і молодих викладачів інституту.

Діяльність юридичної клініки з моменту її створення не припинялась.

До складу юридичної клініки входять переважно курсанти старших курсів та здобувачі вищої освіти рівня «Магістр» ННІ № 3. Для якісної організації та координації діяльності юридичної клініки, починаючи з моменту її створення, залучаються штатні працівники інституту.

Керівництвом ВНЗ, для надання допомоги при вирішенні конкретних юридичних справ, було закріплено за юридичною клінікою досвідчених викладачів провідних кафедр навчального закладу які забезпечують належне консультування та якісний контроль за роботою курсантів.

Юридична клініка «De jure» надає безкоштовну правову допомогу

Юридична клініка ННІ №3 НАВС є ефективною формою практичного навчання і діє поєднуючи навчальні (працюючи у юридичній клініці курсант має можливість застосувати отримані теоретичні знання на практиці без відриву від навчання) та соціальні цілі (надання безоплатної юридичної допомоги та правової інформації малозабезпеченим верствам населення). Наша юридична клініка вирішує також і додаткові завдання – налагодження взаємоповаги та партнерських відносин поліції з населенням та інститутами громадянського суспільства, посилює практичну підготовку майбутніх правоохоронців на благо суспільства.

Юридична клініка «De jure» надає безкоштовну правову допомогу

В сфері правового захисту населення юридична клініка також активно співпрацює з Комітетом Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та Центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги м. Києва.

Прийом клієнтів проводиться щовівторка та щочетверга з 15:00 до 16:30 (попередній запис за телефоном (044) 561-18-71)

Місцезнаходження: м. Київ, вул. Колекторна, 4, Юридична клініка “De Jure” ННІ № 3 НАВС

Адреси для листування: 02121, м. Київ, вул. Колекторна, 4

Електронна адреса: [email protected]

Юридична клініка «De Jure»

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X