Українська версія сайту

Юридична клініка «De Jure» розпочала свою діяльність.

21-09-2017

З 1 вересня знову почала свою діяльність юридична клініка «DeJure» Навчально-наукового інституту №3 Національної академії внутрішніх справ.

Юридичні консультації надаються з різних галузей права: кримінального, адміністративного, цивільного, сімейного.

Діяльність юридичної клініки також безпосередньо пов’язана із співробітництвом з вищими навчальними закладами, що здійснюють підготовку фахівців-юристів, органами юстиції, державної влади і місцевого самоврядування, судовими, правоохоронними органами, з іншими установами та організаціями.

18 вересня керівником юридичної клініки Дмитром Куценком були проведені ознайомчі зустрічі із здобувачами вищої освіти рівня «Бакалавр» та «Магістр» за напрямом «Право» та «Правоохоронна діяльність», в результаті якої у юридичної клініки виявили бажання навчатись як курсанти старших курсів та слухачі магістратури ННІ №3 НАВС так і студенти.

Для якісної організації та координації діяльності юридичної клініки, починаючи з моменту її створення, залучаються штатні працівники інституту та академії.

Юридичні клініки вищих навчальних закладів є ефективною формою практичного навчання. У своїй діяльності вони поєднують навчальні (працюючи у юридичній клініці, студент має можливість застосувати отримані теоретичні знання на практиці без відриву від навчання) та соціальні цілі (надання безоплатної юридичної допомоги та правової інформації малозабезпеченим верствам населення). Відомчі юридичні клініки вирішують додаткове завдання – налагоджують взаємоповагу та партнерські відносини поліції з населенням та інститутами громадянського суспільства, готують майбутніх правоохоронців до праці на благо нашої держави.

Нагадуємо, що прийом громадян відбувається щовівторка та четверга з 15.00 до 16.30 за адресою: м. Київ, вул. Колекторна, 4

Бажаним є попередній запис за телефоном: (044) 561-18-71

Дмитро Куценко ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X