Українська версія сайту

Юридична клініка «DE JURE» у питаннях протидії корупції!

06-10-2014

У межах заходів, присвячених до Дня юриста, серед яких Всеукраїнський тиждень правових знань, що має назву «Подолання корупції в судовій системі» та Місячник права, 6 жовтня 2014 року члени юридичної клініки «DE JURE» ННІПФПМГБНГУ Національної академії внутрішніх справ, а саме курсанти 34 навчального взводу факультету громадської безпеки - Ганна Агєєва та Наталія Зборовська разом із науковим співробітником наукової лабораторії з проблем громадської безпеки – координатором юридичної клініки - Вірою Мурановою, спільно з представниками Дарницького районного управління юстиції у м. Києві та громадською організацією «Єдина служба правової допомоги 32-22» взяли участь у засіданні президентів шкільного самоврядування усіх шкіл Дарницького району.

Очевидно, що головною темою для дискусії серед присутніх стало явище корупції та шляхи його подолання. Обговорювалась і юридична відповідальність, яку передбачено Законами України за корупційні діяння та інші правопорушення пов’язані з корупцією.  

Зокрема, членами юридичної клініки було наголошено, що у будь-яких випадках, учні завжди можуть звертатися за юридичною консультацією до юридичної клініки «DE JURE».

Віра Муранова, Ганна Агєєва

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X